ARTIZANATTRADITIONAL.RO
Login
Cos cumparaturi

Cum cumparAlege produsele:

   
Este important ca datele dumneavoastra, introduse in comanda, sa fie corecte deoarece de aceasta depinde preluarea ei de catre o persoana autorizata din departamentul nostru de Desfacere.

Va rugam sa adaugati un numar de telefon valid pentru confirmarea comenzii. Un consultant S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. va va contacta.
 
In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru verificarea datelor de identificare introduse si pentru rezolvarea tuturor detaliilor legate de livrare si plata produselor comandate.
 
Cosul de cumparaturi

La finalul cumparaturilor veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa reveniti asupra cantitatii produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa va reintoarceti in magazin.
 
Trimiterea comenzii

Comanda se trimite apasand butonul TRIMITE COMANDA. In pagina urmatoare vi se vor solicita datele personale, precum

In cazul in care comandati pentru prima data in magazinul nostru, va rugam sa va inregistrati, cu informatiile cerute de formularul de inregistrare:


Dupa ce v-ati inregistrat, apasati pe Cosul de cumparaturi i trimiteti comanda. Daca nu ati primit e-mail si factura proforma la adresa pe care ati mentionat-o, comanda dumneavoastra nu a fost inregistrata pe www.artizanattraditional.ro.